1564568178 sony

Cada vegada més empreses estan entrant al metavers. L'última a sumar-se és el gegant mundial de l'electrònica Sony, que ha anunciat la seva pròpia iniciativa als mons virtuals a la seva última reunió anual d'estratègia corporativa.

Sony va dir que aquest serà un enfocament més centrat, ja que el seu objectiu és utilitzar experiències inspirades en el metavers per atraure els usuaris. Atès que Sony és propietària de la marca PlayStation, una de les bases d'usuaris més grans instal·lats del món, es troba en una posició privilegiada per aconseguir un impacte.

També han revelat que les inversions prèvies a Epic, creadors del joc Fortnite, i Bungie, un altre estudi de jocs, són part d'aquest impuls. "Al meu entendre, això és molt alcista per a Theta Network, un projecte de cadena de blocs que proporciona infraestructura per a la reproducció en continu de vídeo", comenta Marcus Sotiriou, analista de GlobalBlock.

Sony s'ha associat amb Theta, que pot proporcionar reproducció en continu per al metavers aprofitant l'amplada de banda no utilitzat. Crec que la tecnologia de Theta és vital per reduir la latència i el retard, i per tant perquè les ambicions metaverses de Sony tinguin èxit.

Noticias relacionadas

contador