softbank-group-en-passe-d-investir-3-milliards-de-dollars-dans-wework

El director gerent del Fons de SoftBank per a Llatinoamèrica ha declarat que aproximadament el 10% d'un dels fons de 5.000 milions de dòlars de la companyia està invertit en actius relacionats amb les criptomonedes, que és una estratègia que recolza fins i tot si alguns tokens estan sobrevalorats.

"Naturalment hi ha una mica d'escuma, és clar que no tots els tokens valen el que el mercat està dient", va dir en un webcast dimecres organitzat per Eurasia Group, segons recull Bloomberg. Però "crec que és el més rellevant que està passant a tot el món ara mateix".

Els comentaris destaquen el recent èmfasi de SoftBank a les criptodivises mentre el conglomerat tecnològic japonès redobla el seu compromís amb Amèrica Llatina. Al setembre va anunciar que havia invertit en 15 dels 25 unicorns llatinoamericans, o empreses emergents amb un valor de 1.000 milions de dòlars o més, incloent-hi l'aplicació de lliurament colombiana Rappi i el servei d'entrenament brasiler Gympass. També dona suport a 2TM Participacoes SA, propietària del corredor de criptomonedes més gran amb seu al Brasil, que al mes passat va recaptar 50 milions de dòlars en finançament.

"Hi ha una vella dita en la inversió -segueix el talent- i les persones amb més talent de tot el món s'estan dedicant a projectes relacionats amb les criptomonedes", va afegir. "Diria que estem dirigint una escola de criptografia per al nostre equip aquí, perquè percebem que hi ha una gran discrepància en els coneixements, fins i tot dins del nostre equip".

Noticias relacionadas

contador