shiba inu cripto

El preu del shiba inu (SHIB) es va desplomar un 11% després que una sèrie de transaccions de la cartera de balena es van transformar en una compra de 3.400 dòlars a l'agost passat en 1.550 milions de dòlars. Aquest dijous, les caigudes són del 17% i s'eleven més del 30% durant els darrers set dies.

Dimarts, la balena va fer quatre transaccions de exactament 10.000.000.100.000 SHIB, cadascuna a quatre carteres diferents. Cada transacció tenia un valor aproximat de 586 milions de dòlars; un total aproximat de 2.300 milions de dòlars. Quan la cartera va ser identificada per primera vegada, els usuaris de xarxes socials van especular que el propietari pot haver oblidat o perdut la clau, atesa la manca d'activitat que ha tingut a la seva cartera des de l'any passat, informa Cointelegraph.

Però amb la balena despertant, les transaccions han provocat certa por a la comunitat creient que el titular s'està preparant per vendre les seves fitxes. La balena té un percentatge tan gran de l'oferta que qualsevol liquidació podria provocar una caiguda massiva de preus.

Els moviments van provocar una pressió a la baixa sobre el preu, que ha caigut un 31,2% des del seu màxim històric fa set dies i un 10,8% a les últimes 24 hores, segons dades de CoinGecko.

La propietat de Shiba Inu es troba entre les 10 millors carteres que tenen gairebé el 72% de les monedes en circulació segons CoinMarketCap. La cartera original de la balena encara té més d'1,8 milions de dòlars en SHIB.

Noticias relacionadas

contador