ep archivo   dogecoin moneda virtual parodia de bitcoin
DOGECOIN - Archivo

Shiba inu, l'spin-off de dogecoin, és a prop de superar la criptomoneda favorita d'Elon Musk. Tot i el cop que li va donar aquest diumenge el fundador de Tesla quan va declarar no posseir-ne cap, la criptomoneda ha remuntat el preu.

  • 17,08$
  • 0,00%

El token digital ha augmentat el 28% les últimes 24 hores, d'acord amb les dades de CoinGecko, i ha arribat a un rècord per sobre de 0,00005 dòlars. El token més que ha duplicat el preu durant l'última setmana, amb una capitalització de mercat de més de 28.000 milions de dòlars. Shiba Inu és ara l'onzena criptomoneda més gran, sent-ne el dogecoin la desena, amb un límit de mercat de 31.000 milions de dòlars. El dogecoin va baixar un 12% a les últimes 24 hores.

SHIBA INU

El Shiba Inu és un anomenat "meme token" que es presenta com l'"assassí del dogecoin." La seva marca ve del mateix meme dogecoin, usant la imatge del gos japonès Shiba Inu. El token va ser creat a l'agost de 2020 per un individu anònim o individus coneguts com "Ryoshi".

El creador de la moneda descriu el shiba inu com "un experiment en la construcció comunitària espontània descentralitzada." El Shiba Inu es basa en la cadena de blocs Ethereum, que s'ha convertit en un punt de referència per a nombrosos projectes simbòlics i una tendència d'alcista de creixement coneguda com a "finances descentralitzades", l'objectiu de la qual és replicar productes financers tradicionals com el préstec i el comerç.

El creador de la criptomoneda Shiba Inu afirma que no té cap token. La criptomoneda té un subministrament total de 1 quatriló, segons les dades de CoinGecko. Al maig, Ryoshi va enviar la meitat del subministrament de la moneda al creador d'Ethereum, Vitalik Buterin, que va enviar 50.000 milions de fitxes a un fons d'ajuda de Covid de l'Índia. Buterin després va destruir la majoria de les seves propietats i va donar la resta a caritat.

PER QUÈ ESTÀ FUNCIONANT?

Els comerciants de criptografia han estat especulant sobre si la companyia de trading en línia Robinhood podria afegir el Shiba Inu a la plataforma. Ells han iniciat una petició a Change.org, que ara ha aconseguit més de 300.000 firmes per tal que Robinhood enumeri la fitxa. Fins ara, Robinhood no ha dit públicament si recolzarà el token.

Dimarts Robinhood va perdre les expectatives d'ingressos per al tercer trimestre, després d'una gran caiguda en el volum d'operacions criptogràfiques. Les accions de Robinhood han caigut gairebé un 10% al mercat.

Noticias relacionadas

contador