bitcoin portada divisas monedas

Després d'un tancament d'agost espectacular per als preus de bitcoin i un tancament per sobre de 11.500 dòlars, per primera vegada des dels màxims de 2017, la creació de Satoshi Nakamoto ha retrocedit en els primers compassos de setembre, amb caigudes de més del 7% i del 10% per a algunes altcoins com l'ethereum. Els experts avisen d'una reculada cap al suport de 11.000 dòlars.

Les vendes van ser especialment intenses el dimarts, coincidint amb la notícia que les autoritats sud-coreanes han confiscat Bithumb, una de les borses de criptodòlars més grans del país per volum de comerç. A més, els alcistes han tornat a fracassar en el seu intent de fer pujar el preu per sobre de 12.000 dòlars, un nivell que se li ha ennuegat a la moneda de xifratge aquestes últimes setmanes.

Mentre tot apunta al fet que la ‘cripto’ es dirigeixi als 10.500 dòlars a curt termini, els analistes avisen que només si es mantenen a aquests nivells un bon temps significaria un canvi de tendència. “A vegades els preus es poden desplaçar a l'alça i a la baixa amb força sense que en realitat l'afecti en res. Simplement estem assistint a una consolidació de nivells després de les importants pujades prèvies. Res més”, assenyala José María Rodríguez, analista de Bolsamanía. "El 'cap i espatlles' invertit continua intacte", sentencia.

No obstant això, algunes firmes recorden que, a més de la consolidació del recent ral·li que se sospita, setembre és un mes estacionalment negatiu per al preu de les criptodivises; a més, s'està veient una recuperació del dòlar, la qual cosa també pesa en l'actiu digital.

Noticias relacionadas

contador