shiba inu cripto (1)

Ryoshi, el fundador anònim de Shiba Inu, va abandonar el projecte després d'eliminar avui totes les publicacions. Com Satoshi Nakamoto, la identitat de Ryoshi s'ha amagat perfectament, sense que ningú sàpiga el seu aspecte fins ara. Això ha estat possible gràcies a l'enfocament de no intervenció que ell i el seu equip de desenvolupadors han adoptat des de la creació del criptovalor el 2020.

Segons diversos informes, Shytoshi Kusama va avisar els usuaris que el projecte segueix en bones mans després de la decisió presa per Ryoshi. A la seva última declaració, Kusama va esmentar que el projecte seguia treballant per poder complir els seus objectius. El projecte continuarà intensificant els seus esforços per fer una comunitat massiva de criptomemes descentralitzades.

Al llarg dels anys, Ryoshi va parlar sobre com n'és de fàcilment reemplaçables que eren ell i els altres. A través d'una publicació, Ryoshi va esmentar que no era crucial al projecte. Va assenyalar que no fa res més que seure darrere del seu ordinador i prémer alguns botons del teclat.

En l'actualitat, Ryoshi segueix tenint un Twitter en funcionament, l'antic cap de SHIB va enviar dues publicacions com a comiat. Tot i això, els detalls indiquen que tots els tweets han estat esborrats.

D'altra banda, les polèmiques recents no han fet res pel preu de Shiba Inu, amb el criptovalor cotitzant als 0,0000118 dòlars, només un 3,41% menys durant les últimes 24 hores. El token també ha pujat un 54% al darrer any tot i haver caigut dràsticament des del seu màxim històric de 0,000086 dòlars.

Noticias relacionadas

contador