bitcoincb259

Els productes d'inversió en actius digitals van registrar entrades setmanals rècord des del començament d'any, amb un total de 274 milions de dòlars la setmana passada. Segons l'informe de CoinShares, això suposa "un fort senyal que els inversors van considerar que la desvinculació recent del seu ancoratge amb el dòlar de les monedes estables dels EUA i la seva consegüent venda generalitzada eren una oportunitat de compra.

El col·lapse de l'ecosistema de Terra va exacerbar la caiguda del mercat i el bitcoin va caure per sota dels 30.000 dòlars. Naturalment, els actors institucionals van aprofitar aquesta situació. El bitcoin en va ser el principal beneficiari, amb entrades que van pujar fins als 299 milions de dòlars a la setmana passada, xifra que suggereix que els inversors van acudir en massa a la relativa seguretat del principal actiu digital.

UST, la moneda estable que es troba a l'epicentre d'aquesta recent correcció de preus, va caure un 99% durant la setmana, tot i que alguns intrèpids inversors van afegir 0,043 milions de dòlars a les seves posicions.

Els inversors en accions de la cadena de blocs van entrar en pànic, amb sortides que van pujar a 51 milions de dòlars.

James Butterfill, cap de recerca de CoinShares, va expressar la seva sorpresa pel nivell sense precedents d'inversions alcistes en fons de bitcoin enmig d'una volatilitat més gran del mercat. "És el més gran des de l'octubre del 2021, i el dinovè més gran setmanal des que van començar els registres el 2015", ha declarat.

Pel que fa a sortides, mentre que els inversors nord-americans van abocar 312 milions de dòlars a la setmana passada en cripto, els inversors europeus van registrar sortides netes de 38 milions de dòlars.

Noticias relacionadas

contador