cbray dalio sh1

El gestor de fons de cobertura Ray Dalio s'ha declarat partidari del bitcoin, però ha confessat que té una major predilecció per l'or. L'actiu criptogràfic deixa pujades del 3,5% aquest dijous i s'aproxima als 40.000 dòlars.

En declaracions a la cadena CNBC, el multimilionari inversor va admetre posseir una "quantitat molt petita" de bitcoins, però ha assegurat que es decantaria per l'or si hagués de triar entre els dos.

"Si em posessin una pistola al cap i em diguessin: 'Només puc tenir una'. Triaríeu l'or", ha sentenciat.

Va afegir que veu el bitcoin com l'or digital i que segueix sent una forma important de diversificar. "Hi ha certs actius que vols posseir per diversificar la cartera, i el bitcoin és una cosa així com un or digital", ha declarat.

Dalio havia advertit anteriorment sobre una possible regulació dels criptoactius i fins i tot una potencial prohibició als Estats Units, tal com va passar amb la possessió d'or a la dècada de 1930. En la ment de Dalio, hi ha "una possibilitat raonable" que el bitcoin pugui arribar a ser il·legalitzat pel govern federal.

Segueix sent cautelós sobre la més operada de les monedes digitals, però segueix apostant per aquest actiu en la seva cartera amb fins de diversificació. Amb tot, no es va mullar durant l'entrevista sobre la direcció que podrien prendre els preus. "En general, no sé realment si el bitcoin pujarà o baixarà. Podria donar arguments tant per a una direcció com per a l'altra".

Noticias relacionadas

contador