information-judiciaire-ouverte-apres-l-agression-de-kim-kardashian

Nombroses celebritats de tota mena s'han unit a la criptocomunitat, com a inversors, patrocinadors o imatge d'alguns tokens. Als exemples de Paris Hilton o DJ Khaled se suma la major influencer de tots els temps, Kim Kardashian, que aquest dilluns va compartir una història al seu compte d'Instagram que compta amb 210 milions de seguidors promocionant el testimoni ethereum max (Emax).

Segons reporta Coindesk, es tracta d'una promoció publicitària per la qual la més cèlebre de les Kardashian devia ingressar al voltant de 500.000 dòlars. Les seves publicacions cotitzen entre 300.000 i el mig milió dòlars, algunes fins i tot més, informa aquest mitjà. A més, l'estrella va afegir l'advertiment que es tractava d'una promoció, ja que està legalment obligada. No obstant això, està al capdavall dret de la història i només té tres caràcters: #AD. És a dir, publicitat.

Aquest és el tipus d'informació que la Comissió Federal de Comerç exigeix ​​als 'influencers' de les xarxes socials que publiquen anuncis de productes de bellesa o suplements per a la salut. De la mateixa manera, la Comissió de Valors i Borsa també exigeix ​​declarar aquelles publicacions promocionades.

El text en qüestió deia: "Esteu ficats en la crypto???? Això no és un consell financer sinó comparteixo el que els meus amics m'acaben d'explicar sobre el token Ethereum Max! Fa uns minuts Ethereum Max va cremar 400 trilions de tokens-literalment el 50% de la seva cartera d'administració tornant-los a la comunitat E-Max".

QUÈ ESTÀ PASSANT AMB AQUESTA CRIPTO?

A més de Kardashian, el boxejador Floyd Mayweather i l'exjugador de bàsquet Paul Pierce han promocionat el token ERC-20 basat i programat per fucionar a la xarxa Ethereum. A l'igual que Safemoon, una altra oferta marginal, promet donar als titulars dels tokens una part de totes les transaccions, en aquest cas el 3%.

Va llançar dos tokens de cuatrillones, que s'han negociat per fraccions d'un cèntim des del llançament el 14 de maig. Principalment es negocia contra l'ether, la moneda nativa de la xarxa Ethereum en Uniswap, un intercanvi descentralitzat que permet a qualsevol persona llistar-hi un símbol.

Emax ha pujat un 5.532% durant les últimes dues setmanes -es va llançar fa tot just un mes-, però s'ha desplomat un 32% durant les últimes jornades i cotitza a 0,0000001648 dòlars. No obstant això, els experts avisen sobre la fiabilitat d'aquest testimoni ja que en el seu web no figuren noms de desenvolupadors ni claredat sobre el seu objectiu.

Noticias relacionadas

contador