imagen1 bitcoin min

El bitcoin ha cedit les últimes hores a una important pressió de venda als mercats globals, a causa dels temors al voltant que la Reserva Federal sigui més dura en la seva política monetària. La divergència alcista de la moneda digital per antonomàsia "ha estat invalidada amb un alt volum de vendes, ja que va caure per sota dels 38.000 dòlars el 26 d'abril", indica Marcus Sotiriou, analista de GlobalBlock.

Tot i això, "els informes de guanys de moltes empreses, com Microsoft, que es van publicar dimarts, van ser positius i no van recolzar la idea que es produeixi una recessió a finals d'aquest any", comenta l'expert. Per tant, creu que "el mercat podria estar assolint nivells de supervenda a curt termini".

A més, Sotiriou destaca que els curts de Binance s'han tornat agressius a prop dels mínims al bitcoin i l'ethereum, mentre que l'interès obert puja i el finançament baixa. "Aquests indicadors apunten a alces a curt termini, ja que suggereixen que podríem estar a punt de patir un escanyament dels curts", anticipa l'analista.

Des del punt de vista de l'anàlisi tècnica, la ruptura del suport dels 38.500 dòlars, fins a un nou mínim de set setmanes als 37.884 dòlars, obre les portes que les vendes continuïn fins a la zona de control següent als 36.500 dòlars, mentre que, per sota, es troben els 35.000 dòlars. El bitcoin ha de superar amb comoditat l'ara resistència -abans suport- dels 40.000 dòlars, amb objectiu de 42.000 dòlars per invalidar la tendència baixista de curt termini. Tot i això, fins que no superi els 45.000 dòlars, no es podrà parlar de l'inici d'una nova fase alcista amb objectiu de 50.000 dòlars.

L'ampli rang actual de la criptomoneda se situa entre els 35.000 i els 45.000 dòlars, per la qual cosa fins que no es produeixi un trencament clar d'un dels dos nivells, les fluctuacions actuals entren dins del que és normal.

A més, la moneda de Satoshi Nakamoto ha caigut lentament per sota de la mitjana mòbil simple de 200 dies als 40.084 dòlars i ha marcat la línia de tendència inferior del canal paral·lel ascendent. Aquest fet indica que els 'bous' estan perdent el control.

Noticias relacionadas

contador