dogecoin
Flickr

El dogecoin, la moneda digital preferida d'Elon Musk, està disparada aquest divendres i ha arribat a volar un 200% fins a superar els 0,40 dòlars, nivells mai vistos. A aquestes hora ha reduït els guanys i 'només' avança una mica més d'un 160%.

Durant els últims set dies s'ha disparat més d'un 500% cosa que la col·loca com la cinquena moneda digital més valuosa, només superada pel bitcoin, l'ethereum, el binance i l'XRP. La seva capitalització ha arribat als 50.290.000 de dòlars.

En general està sent una setmana molt positiva per a les monedes digitals, que s'estan veient impulsades per l'arribada de Coinbase a Nasdaq. I no és per menys, en el seu debut va arribar a disparar-se fins a un 70% superant els 100.000 milions de capitalització borsària.

Les fortes pujades que està experimentant tenen darrere, un cop més, Elon Musk, el CEO de Tesla. El magnat ha publicat un tuit en el qual pot llegir-se "Doge bordant a la lluna". Un missatge que ha coincidit amb l'enlairament de la moneda digital.

No és la primera vegada que Musk provoca una important volatilitat en el dogecoin. A principis d'any, coincidint amb el fenomen GameStop va disparar un 40% el seu preu a cop de tuit.

Noticias relacionadas

contador