terra luna

El preu del criptovalor LUNA de la cadena de blocs Terra ha assolit un nou màxim històric per sobre dels 105,00 dòlars aquest dimarts a les principals borses de criptoactius. La criptomoneda ha pujat més d'un 10% les últimes 24 hores i es manté al vuitè lloc per capitalització de mercat (just darrere de l'ADA -cardano-).

Les alces esdevenen en el moment en què Luna Foundation Guard (LFG), amb seu a Singapur, va comprar dilluns bitcoins per valor de 135 milions de dòlars, segons un informe publicat recentment per Bloomberg. Darrere d'aquestes adquisicions s'ha confirmat que la direcció associada a la fundació té actualment un valor aproximat de 1.320 milions de dòlars en bitcoins.

Els rumors sobre la compra del criptovalor més operat del mercat per part de Terra com a actiu de reserva van començar a circular la setmana passada. L'especulació al voltant de la mida d'aquestes compres ha empès el preu de la criptomoneda més gran a l'alça, demostrant ser un dels principals catalitzadors alcistes. Per tant, molts analistes assenyalen que és Terra la responsable de les pujades que han portat el bitcoin a marcar un màxim del 2022 als 48.000 dòlars aquest 28 de març.

El 22 de febrer, Do Kwon, fundador i CEO de Terraform Labs, va anunciar la seva intenció d'augmentar la mida de les reserves de bitcoins fins a la barbaritat de 10.000 milions de dòlars. Tot i això, la infraestructura tècnica encara no està preparada per fer-ho realitat.

Kwon ha arribat a afirmar que el bitcoin ja ha demostrat la seva vàlua, per la qual cosa és difícil que algú de la indústria de les criptodivises ho qüestioni.

Noticias relacionadas

contador