cbmark cuban 321 sh1

L'inversor multimilionari Mark Cuban creu que el bitcoin no és, ni serà mai, una cobertura contra la inflació. En un intercanvi d'opinions a Twitter dimarts, el propietari dels Dallas Mavericks va compartir la seva opinió quan se li va preguntar sobre el seu suport a les criptodivises com el dogecoin, que segons ell és "millor que un bitllet de loteria", a diferència del bitcoin.

"Ara fes una comparació de rendiment d'1 any. Vaig dir que el doge era bo per gastar i millor que un bitllet de loteria".

"Continues pensant que el btc és una cobertura contra la inflació? No ho és i mai ho serà. Doge/btc està pla els últims 30 dies", va dir l'estrella de Shark Tank a Twitter.

Una cobertura contra la inflació és un actiu que ajuda a protegir contra l'erosió dels rendiments d'un augment sostingut de les pressions dels preus.

L'or s'ha considerat tradicionalment una cobertura contra la inflació, mentre que el bitcoin també ha començat a ser considerat com a tal per alguns inversors i acadèmics. Cuban, però, no creu que l'or o el bitcoin ajudi a mitigar l'impacte de les pressions a l'alça dels preus en una cartera, i va dir que anomenar-ne una cobertura de la inflació és poc més que un truc de màrqueting.

"Perquè l'or no és una cobertura de la inflació. Això és només un eslògan de màrqueting com ho és per a BTC", va tuitejar. El final de la pandèmia ha portat un augment de la inflació mundial, a causa de l'escassetat de mà d'obra i matèries primeres disponibles, agreujada per un coll d'ampolla a la cadena de subministrament. Als EUA, la Reserva Federal està lidiant amb la inflació al consum més alta des de principis de la dècada del 1980, mentre que l'economia continua sent vulnerable als augments de casos de COVID-19.

Noticias relacionadas

contador