ethereumcb1

Ral·li al mercat de les criptomonedes des de divendres passat, al so de Wall Street, i que persisteix aquest dilluns, amb notables alces en l'ethereum i altres altcoins com el MATIC (Polygon). El bitcoin s'encara una altra vegada amb el nivell de 22.000 dòlars després de diverses jornades en consolidació al voltant de 20.000 dòlars i la capitalització total del mercat en 990.000 milions de dòlars.

Les notícies que el canvi de protocol d'ethereum a prova de participació, des de l'actual prova de treball, es durà a terme el 19 de setembre han imprès un impuls extra en l'ether, que ha saltat a màxims de més d'un mes, per sobre de 1.400 dòlars. Entre les 'altcoins' brilla especialment el MATIC, de la xarxa Polygon, que manté el seu avanç i acumula guanys del 52% duyrant l'última setmana, enfilat per les notícies que Disney ha triat aquesta cadena de blocs per participar al seu programa accelerador.

"En general, no hi ha dubte que totes les males notícies estan molt descomptades al criptoespai i qualsevol altra notícia de noves caigudes d'altres criptofons o criptoprojectes no és capaç d'agitar més els preus", comenta Naeem Aslam, analista d'Avatrade. Al contrari, els inversors que estan buscant l'oportunitat per entrar a les criptomonedes després de l'aguda correcció, estan àvids de bones notícies, per la qual cosa no dubten a pujar al tren quan es produeixen potencials catalitzadors de més compres, precisament com ha passat ethereum i el MATIC.

Assenyala Aslam que aquest "és un punt important al qual cal parar esment, perquè si es manté, es podria indicar seriosament que s'ha format un fons per a les criptomonedes".

El president rus Vladimir Putin va signar un projecte de llei que fa que els criptopagaments siguin il·legals, cosa que serà un cop per a la classe d'actius de 940 mil milions de dòlars a l'onzena economia més gran del món. Segons una esmena política del 14 de juliol, ha entrat en vigor una nova llei que fa il·legal el pagament de béns i serveis amb criptodivises.

En virtut de la nova llei, que l'Assemblea russa va aprovar el 8 de juliol, les criptomonedes i els valors digitals ja no s'accepten com a "substituts monetaris". Per tant, no es poden utilitzar com a mitjà de pagament. La llei també prohibeix altres unitats monetàries, deixant l'infatigable ruble com a única moneda acceptada a tot Rússia.

Noticias relacionadas

contador