ethereum 1024x575

L'ethereum i la resta d'altcoins es capgiren aquest divendres i cotitzen amb caigudes durant les últimes 24 hores, malgrat que el mercat sembla disposat a fer més cas al rebot iniciat després de la sagnia que va concloure amb els mínims del 24 de gener, que als comentaris 'hawkish' de la Reserva Federal dels EUA (Fed). La nota amarga la deixa el terra, que segueix amb el seu particular calvari.

L'ether –la unitat de la xarxa Ethereum– batallant per superar la barrera dels 2.500 dòlars i, més important, la mitjana mòbil simple de 100 hores. L'anàlisi tècnica apunta a una línia de tendència en el gràfic horari, amb resistència als 2.450 dòlars i, si es trencava amb claredat, indicaria més pujades per al segon token per capitalització de mercat fins als 2.500 dòlars.

Els alcistes han estat defensant la zona de 2.300 dòlars, encara que la sagnia recent del mercat va deixar mínims per sota dels 2.200 dòlars. Si el token no aconsegueix superar la resistència dels 2.500 dòlars, es poden veure caigudes fins als 2.350 dòlars.

Atres altcoins s'han capgirat després que la solana s'hagi embutxacat alguns guanys, així com el cardano, la binance coin, el ripple o el dogecoin. Tot i això, el terra manté el seu aspecte baixista i es dessagna un 5% addicional durant les últimes 24 hores, que s'afegeix a les caigudes del 30% de l'última setmana. El token de la xarxa Terra, LUNA, ha tocat mínims des de començaments de desembre al voltant dels 50 dòlars, una caiguda del 50% des dels màxims per sobre dels 100 dòlars del 24 de desembre. La capitalització total del mercat és d'1,68 bilions de dòlars.

Noticias relacionadas

contador