ethereumcbbitcoin

Les dades de volums de transaccions de l'ethereum avançen a tota màquina. Durant el segon trimestre, els volums de la segona moneda digital per capitalització de mercat ha augmentat un 111%. El volum d'operacions de l'ether -la unitat nativa de la xarxa Ethereum- és ara el 57% del bitcoin durant els últims tres trimestres, segons dades de Coinbase.

Dades compilades per una de les majors plataformes d'intercanvi de crioptoactius del món mostren que el volum global de transaccions diàries va augmentar un 32%, amb Àsia al capdavant (44% d'augment en els volums). Així, d'abril a juny s'ha vist un fort augment de les compres institucionals del bitcoin a Àsia, amb més de 12.000 bitcoins adquirits per empreses i institucions financeres.

"Seguim observant un gran interès per diferents actius digitals, tant per part dels clients minoristes com dels institucionals, i l'ethereum segueix augmentant la seva popularitat i consolidant la seva posició com a segona moneda digital per capitalització borsària", comenta Marcus Hughes, Managing Director de Coinbase per a Europa. "El volum d'operacions de l'ethereum va créixer un 53% entre el primer i el segon trimestre, mentre que el bitcoin va experimentar un descens del 14%".

Això va fer que "els volums de l'ethereum representessin més de la meitat dels volums negociats del bitcoin, un augment significatiu respecte a l'any passat i un testimoni del creixent interès en els actius digitals més enllà del bitcoin", assegura Hughes.

contador