bitcoincbcrimen2

El president de la Reserva Federal de Minneapolis, Neel Kashkari, va tenir aquest dimarts unes dures paraules per al naixent mercat de criptoactivos.

El banquer central va dir que no veu cap cas d'ús per al bitcoin, i va ser molt crític amb el sector d'actius digitals en general, assenyalant que està lligat en gran mesura al frau i al bombo.

"Les monedes digitals són 95% frau, bombo, soroll i confusió", ha assenyalat Kashkari en declaracions en el marc de la Cimera Anual de la Regió Econòmica del Nord-oest del Pacífic a Big Sky (Montana), segons recull MarketWatch.

Kashkari també va oferir alguns dels seus plantejaments sobre els plans de política monetària, assenyalant que encara veu una "gran comoditat" en el mercat laboral dels Estats Units, i suggerint que podria necessitar un parell d'informes d'ocupació més forts abans d'inclinar-se a donar suport a un impuls per reduir les compres mensuals del banc central de 120.000 milions de dòlars en bons del Tresor i valors recolzats per hipoteques.

Els comentaris del president de la Fed de Minneapolis es produeixen enmig del creixent debat sobre el moment de retirar les ajudes de la Fed de l'era Covid i, eventualment, pujar els tipus d'interès mentre l'economia intenta recuperar-se de la pandèmia.

Kashkari va afegir que seria raonable començar a reduir la compra de bons a finals de 2021, si el mercat laboral coopera.

Al juliol, els Estats Units va crear 943.000 llocs de treball, en el que alguns van considerar un senyal que la recuperació econòmica està guanyant una mica de força, tot i l'impacte que està tenint la variant Delta de la Covid-19.

Noticias relacionadas

contador