entreprises elles investissent aussi dans les cryptomonnaies

Aquesta setmana, els preus de les monedes digitals, en general, han tingut variacions positives. Aquest dimarts, la tendència continua i la principal criptomoneda, el bitcoin, aconsegueix mantenir-se per sobre del nivell dels 17.000 dòlars.

"Des d'un punt de vista tècnic, segueix vigent el rang delimitat pels 15.500-17.000/17.500 dòlars", assenyala Javier Molina, analista sènior de mercats d'eToro. Aquest expert subratlla un "ajustament a la baixa de la volatilitat en un entorn de sentiment encara pessimista, que pot ser propici per a moviments bruscos a curt termini". "Preus per sota dels 15.000 obririen el camí fins al 'delta Price' que se situa ara sobre els 12.000 dòlars. Per sobre, superar els 17.500 dòlars significaria anar pels 20.000 dòlars", sentencia Molina.

Durant els últims mesos, els preus de les criptomonedes han caigut en picat, i per això una continuació alcista, encara que sigui lleu, és una bona notícia per als inversors.

En concret, el preu del bitcoin (BTC) ha pujat un 1,65% al darrer dia. Cal recordar que el bitcoin va assolir un màxim històric de més de 67.000 dòlars el novembre del 2021, però des d'aleshores ha caigut al voltant d'un 75%.

Mentrestant, l'ethereum (ETH) registra un augment del 2,76%, fins als 1.296 dòlars. De la resta de criptomonedes, el tether (USDT) cau un 0,1%, el cardano (ADA) puja un 1,76% i el ripple (XRP) es deixa un 0,28%.

Des del Banc Central Europeu (BCE) arriben comentaris que el bitcoin està “en el camí de la irrellevància”. Així ho ha dit Ulrich Bindseil, director general, en un moment en què moltes institucions bancàries nacionals estan provant les seves pròpies monedes digitals.

Noticias relacionadas

contador