ben zhou, bybit
Bybit

L'exchange de criptomonedes Bybit executarà una segona ronda d'acomiadaments que afectarà el 30% del personal de la companyia mentre tracta de “reorientar” el seu negoci en ple mercat baixista. La primera ronda d'acomiadaments de la companyia, que va arribar a tenir 2.000 treballadors a la plantilla, va afectar el 30% dels treballadors.

“Avui s'ha pres una decisió difícil, però els temps difícils exigeixen decisions difícils. Acabo d'anunciar els plans de reducció de la nostra plantilla com a part de la reorganització en curs de l'empresa, ja que estem intentant reorientar els nostres esforços davant l'aprofundiment del mercat baixista”, ha anunciat Ben Zhou, conseller delegat de la companyia a Singapur.

Segons Zhou, la reducció prevista serà “generalitzada” i ha assegurat que “a tots ens entristeix que afecti alguns dels nostres amics més antics”. “Estic molt agraït per totes les seves contribucions a Bybit al llarg dels anys i no els oblidarem”, ha afegit, alhora que ha assegurat que “intentarem que aquest procés sigui el més suau possible i atendrem les necessitats de cadascú a la mesura del possible”.

“És important assegurar-se que Bybit té l'estructura i recursos adequats per navegar per la desacceleració del mercat i és prou àgil per aprofitar les moltes oportunitats que s'hi presenten. D'aquesta manera, podrem seguir lliurant l'arca de les criptomonedes al món amb més empenta i passió”, ha sentenciat Zhou.

Bybit no és l'única companyia a anunciar grans rondes d'acomiadaments aquest any. Coinbase, per exemple, va acomiadar l'estiu passat a prop del 18% de la plantilla, mentre que l'ara fallida BlockFi també va donar sortida a una cinquena part dels treballadors el juliol passat.

Cal assenyalar que Bybit va anunciar a les últimes setmanes que llançaria el seu propi fons de rescat de 100 milions de dòlars, unint-se així als esforços de Binance per alleujar els problemes del mercat després de la fallida d'FTX.

Segons el comunicat de la companyia, Bybit oferirà fins a 10 milions de dòlars als creadors de mercat existents i nous a la seva plataforma, així com als gestors de comptes dedicats. “Estem tots junts en això, i depèn de tots fer el que puguem per recolzar la nostra indústria i aquesta és una forma en què estem ajudant a tornar-hi”, va indicar Zhou.

contador