cardano1

Cardano és cada cop més a prop d'una de les seves actualitzacions més importants, la bifurcació dura Vasil. IOG, el desenvolupador darrere de la xarxa Cardano, havia esbossat tres fites importants que la xarxa necessitava assolir perquè s'activés la bifurcació dura. Amb la primera de les tres mètriques ja complerta en aquest moment, l'actualització és més a prop que mai, segons ha confirmat el desenvolupador.

Quan el desenvolupador havia confirmat prèviament que ja no hi havia errors a la bifurcació dura de Vasil, s'havia acostat al compliment dels requisits perquè l'actualització es completés. El primer d'aquests requisits era que almenys el 75% de tots els Stake Pools Operators (SPO) –actuen com els nodes de la xarxa i ajuden a validar les transaccions– s'haguessin actualitzat a la versió final. L'equip ha confirmat recentment que més del 80% de tots els blocs de la cadena principal estan sent produïts per nodes Vasil.

La segona de les mètriques que calia aconseguir era que el top 10 de les principals aplicacions descentralitzades (DApps) a la xarxa de Cardano hauran actualitzat els nodes suportats per Vasil. Un anunci a Twitter va confirmar que més del 70% de les DApp ja han confirmat l'èxit de les proves de preproducció.

L'últim dels requisits era que almenys 25 criptoborses, que representaven al voltant del 80% de tota la liquiditat del criptovalor ADA de la cadena de blocs, s'haguessin actualitzat per suportar la xarxa després de l'actualització. Aquest és el darrer pas que queda perquè s'activi Vasil.

Els desenvolupadors han confirmat que dues d'aquestes plataformes de criptomonedes estan completament llestes per a l'anomenat hard fork, amb almenys 27 borses més en procés d'integració. Amb només aquest requisit per assolir, la xarxa està ara a les seves etapes finals de l'aplicació de l'actualització de Vasil.

Noticias relacionadas

contador