ethereum cripto

En previsió de l'esdeveniment anomenat 'La Fusió' de la xarxa Ethereum, previst pel 15 de setembre, pel qual la segona cadena de blocs més important passarà a un model de prova de participació des de l'actual prova de treball, miners i balenes, comptes amb grans quantitats d'ethers (ETH) -criptovalor d'aquesta cadena de blocs-, s'estan preparant amb moviments d'actius importants.

Els miners han estat acaparant ethers des de maig de 2021 i el seu saldo està a un màxim històric, excloent-ne aquells amb menys d'1 ETH als seus balanços. En contrast, els ingressos dels miners són molt a prop d'un nou mínim històric. L'únic cop que va ser més baix que això va ser al gener del 2020, segons dades de Santiment.

La combinatòria d'aquestes mètriques mostra una convicció extremadament forta dels miners d'Ethereum, ja que estan afegint al seu saldo malgrat els ingressos a mínims històrics a les tarifes.

D'altra banda, els principals inversors de la xarxa Ethereum estan enviant les seves participacions en l'actiu a adreces de plataformes de compravenda, segons dades recollides per Santiment.

'La Fusió' ('The Merge'), un esdeveniment en què la mainnet d'ETH es fusionarà amb la Beacon Chain -on s'han estat realitzant les proves) i adoptarà el mètode prova de participació com a consens, ha entrat al compte enrere. Això es produeix després que la Fundació Ethereum confirmés que l'esdeveniment hauria de tenir lloc entre el 10 i el 20 de setembre.

La fusió, esperada durant anys pels entusiastes de la xarxa, ha impactat positivament en el preu de la segona criptodivisa més gran del món. Des que es va anunciar la data d'Ethereum 2.0 el 15 de juliol, el criptovalor nadiu de la xarxa ha pujat un 70% segons TradingView, tot i haver patit una correcció de preus durant les últimes setmanes.

Noticias relacionadas

contador