ethereum cripto

El ral·li del mercat de les criptomonedes que es va iniciar el 4 de febrer, ha prosseguit aquest cap de setmana tant per al bitcoin, que ha aconseguit depassar els 42.500 dòlars, com per a les altcoins, amb l'ethereum al capdavant. Els compradors d'ethers han tingut una impressionant recuperació durant les dues últimes setmanes, fet que suposa un guany del 37% des del mínim del 24 de gener. El preu de la moneda ha superat recentment la resistència crucial de 3.000 dòlars, cosa que indica que els compradors estan lluitant per prendre'n el control.

La segona moneda per capitalització de mercat va aconseguir deixar enrere l'anterior resistència de 2.800 dòlars divendres, però els venedors han exercit una forta pressió a l'àrea dels 3.000 dòlars, fet que s'ha traduït en una dura pugna entre alcistes i baixistes en aquest nivell de preus. Els mínims de les dues darreres sessions s'han ubicat just per sota d'aquest nivell, mentre que els preus de tancament han aconseguit col·locar-se per sobre.

L'anàlisi tècnica apunta ara que els compradors han aconseguit convertir la resistència dinàmica de la mitjana mòbil diària de 20 dies en un suport potencial. Tot i això, el més probable és que els compradors desafiïn la mitjana mòbil diària de 200 sessions a prop de la marca de 3.400 dòlars per aconseguir una recuperació alcista més prometedora.

En altres criptovalors, les pujades són del 4% de mitjana, a excepció del ripple, que avança un 10%, o del dogecoin, que ho fa gairebé un 7%. Amb tot, el shiba inu n'és l'estrella, amb alces del 25% les últimes 24 hores. L'ADA, el SOL i el LUNA mantenen els seus guanys folgadament, però encara són lluny de resistències clau. La capitalització total del mercat és d'1,65 bilions i el domini del bitcoin es troba per sobre del 41,5%.

Noticias relacionadas

contador