terra luna

Luna Foundation Guard (LFG) ha tornat al mercat a comprar bitcoins fins al punt que ara mateix té un rebost més gran de criptes que Tesla. L'última operació de l'organització sense ànim de lucre encarregada de crear reserves que donin suport al contracte intel·ligent de la cadena de blocs de Terra -el criptovalors del qual és l'UST- és de 230 milions de dòlars, xifra que ha augmentat la seva exposició a la criptodivisa a 1.600 milions de dòlars al preu actual de mercat de 45.100 dòlars, segons mostra la direcció de bitcoin confirmada de la fundació.

Es tracta de la primera compra significativa des del 30 de març. La fundació va adquirir al voltant de 125 milions de dòlars en bitcoins cada dia, des del 22 de març fins al 25 de març i va assignar 160 milions de dòlars el 26 de març. LFG va anunciar al febrer que havia recaptat 1.000 milions de dòlars a través d'una venda extraborsària per crear una reserva de bitcoins com a capa addicional de seguretat per a UST.

La mida de la reserva es va incrementar a 3.000 milions de dòlars al mes passat, i el fundador i director general de Terraform Labs, Do Kwon, va tuitejar que planejava construir una reserva de 10.000 milions de bitcoins.

La carrera de compres de la fundació l'ha col·locat davant del fabricant nord-americà de cotxes elèctrics Tesla, que té 1.260 milions de dòlars en BTC en el seu balanç.

L'última compra es produeix en un moment en què el bitcoin es veu afectat pel nerviosisme macroeconòmic, cosa que ofereix a la Fundació l'oportunitat de comprar a preus baixos.

Noticias relacionadas

contador