le bitcoin remonte a 60 000 dollars decision cle en vue sur un fonds indiciel a wall street 20211015155024

JP Morgan s'ha mogut entre dues aigües pel que fa al bitcoin i les 'criptos'. El seu equip d'anàlisi habitualment dona suport als criptoactius, mentre que el seu CEO, Jamie Dimon, no sol escatimar les crítiques als comentaris sobre el bitcoin. Aquesta vegada, el darrer informe del banc d'inversió dona una previsió del preu que a primera vista pot semblar contradictòria.

Afirmen aquests estrategs que els actius alternatius, entre els quals hi ha les criptodivises, "haurien de continuar tenint un rendiment superior el 2022". També indiquen que el "valor just" del bitcoin està al voltant dels 35.000 dòlars segons el model de preus de la companyia, que és aproximadament un 45% més baix que el preu de cotització actual al voltant de 63.000-64.000 dòlars. Tot i això, un objectiu de preu de 73.000 dòlars sembla raonable, comenten, si la volatilitat relativa continua l'any que ve, van afegir els estrategs, però no els objectius tan elevats que molts esperen.

"Això desafia la idea que un objectiu de preu de 100.000 dòlars o més, que sembla el consens actual per al 2022, és un objectiu sostenible per a la criptomoneda en absència d'una disminució significativa de la volatilitat", afegeixen. A més, comenten que el punt d'entrada actual "sembla poc atractiu", però els criptoactius estan en un "ascens estructural de diversos anys".

Els analistes conclouen que la classe d'actius alternatius, que inclou el deute privat i el capital privat, retornarà un 11% el proper any, el doble del guany del 5% de les accions i la renda fixa. Tot i això, no recomanen les criptomonedes com una "tinença principal" a causa de la seva volatilitat.

Noticias relacionadas

contador