bitcoincb259

Banco Santander vol ser el primer a Espanya a facilitar als seus clients la inversió en bitcoin. Per això, començarà a comercialitzar criptomonedes que oferirà a través de fons d'inversió cotitzats, segons informa aquest dimecres el diari Expansión.

  • 4,85€
  • 2,16%

Aquest rotatiu recorda que els de Ana Patricia Botín fa temps que temptegen el terreny per facilitar l'accés dels seus clients a les criptodivises.

Actualment, les criptos segueixen sent un actiu que encara no està subjecte a la regulació de cap banc central al món. La idea del Santander és, a base d'això, començar a distribuir a curt termini ETF i ETP especialitzats en criptomonedes a través de la plataforma d'inversió.

La mateixa presidenta del banc reconeixia recentment en una entrevista a Bloomberg que els seus clients "volen comprar, però hem estat una mica lents a adoptar-ho per temes de compliment i reguladors". En aquest sentit, Botín recalcava que volen ser “molt curosos per donar resposta a les necessitats i poder oferir el producte”.

El banc seguirà així els passos de BBVA Suïssa, que tal com informava Bolsamanía el 18 de juny passat, llançava un servei de compravenda de bitcoins per als seus clients de banca privada. A més, la filial de l'entitat actua des de llavors com a custodi de criptodivises.

Aquest servei és, de moment, exclusiu de Suïssa, país on està operatiu des del 21 de juny després de sis mesos de proves dutes a terme amb un grup seleccionat d'usuaris. Això sí, des del BBVA no ofereixen assessoria als clients en aquest tipus d'inversions.

Noticias relacionadas

contador