michael saylor microstrategy

La recent caiguda del preu de la major moneda digital del món ha tret impuls a les accions de MicroStrategy, que s'ha convertit en un fons cotitzat de facto en ser l'empresa de Wall Street que més bitcoins ha acumulat recentment. La caiguda del bitcoin per sota dels 29.000 dòlars va llastrar els títols de la companyia MicroStrategy un 12%. Les accions van tancar un 5% baix dimarts, als 553,72 dòlars, cosa que pot considerar-se com una oportunitat.

Segons Bloomberg, per als més acèrrims HODLers del bitcoin que van comprar MicroStrategy només per l'exposició en la moneda digital, vol dir que podrien haver adquirit els tokens amb un descompte de 21 dòlars.

L'empresa amb seu a Tysons Corner, Virginia, s'ha convertit en una llegenda per obrir la porta del darrere a la inversió en la moneda de Satoshi Nakamoto. Des del primer contacte de MicroStrategy amb la moneda digital, ha emès dos conjunts de bons convertibles i, més recentment, ha recorregut al mercat de bons d'alt rendiment per comprar-ne més. Ara té 105.085 monedes.

Amb 7.780.000 d'accions en circulació, això equival a 0,013 bitcoins per acció. Així que, a un preu recent d'uns 33.000 dòlars, el bitcoin de MicroStrategy estaria als 446 dòlars, segons el càlcul de Bloomberg.

Al preu actual de l'acció de 560 dòlars, menys el preu de l'acció de 135 dòlars abans de la incursió de la companyia en el bitcoin, la seva participació -fora del negoci principal del programari de MicroStrategy- val 425 dòlars. Atès que un nou inversor rep l'equivalent en 446 dòlars de bitcoin, està obtenint un descompte de 21 dòlars o gairebé un 5% del preu de la criptodivisa.

Així que, si als entusiastes del bitcoin els agradaven les accions de MicroStrategy quan el bitcoin estava als 49.000 dòlars, pagant efectivament una prima de 284 dòlars per acció per elles, haurien d'agradar encara més ara.

Noticias relacionadas

contador