• Les empreses podran fer servir la plataforma per emetre accions tradicionals i deute a través de valors tokenitzats
blockchain 20170328185219

El Canadian Securities Exchange (CSE), el mercat alternatiu de valors del país, ha anunciat que prepara una plataforma per a les vendes de tokens digitals que estarà enterament basada en la tecnologia blockchain. Pretén, mitjançant aquesta iniciativa, oferir a les empreses un servei per emetre accions i deute a través d'actius digitals i proporcionar una plataforma de transaccions per a les anomenades "Ofertes de Tokens de Valors".

El mercat canviari canadenc ha anunciat que prepara aquesta plataforma, que es basarà enterament en la tecnologia que escriu les transaccions en ‘virtuals’ com el bitcoin, de compensació i liquidació per a les vendes de tokens. Sota aquest innovador projecte, la borsa canadenca llistarà els autodenominats "Ofertes de Tokens de Valors" per oferir i vendre actius basats en blockchain que són valors explícits.

Les empreses podran fer servir la plataforma per emetre accions tradicionals i deute a través de valors tokenitzats

Les empreses podran fer servir la plataforma per emetre accions tradicionals i deute a través de valors tokenitzats, que després s'oferiran als inversors a través d'ofertes totalment regulades, que contrasten amb les ofertes inicials de monedes (ICO) que es mouen en una àrea grisa pel que fa a les legislacions.

"La nostra plataforma representa una intersecció entre blockchain i els mercats de capital que compleix la promesa d'aquesta tecnologia de ser una disrupció dels mecanismes convencionals de transaccions i manteniment de registres, proporcionant així beneficis tangibles per a les parts interessades del mercat", ha explicat en un comunicat Richard Carleton, director executiu de la CSE.

"En aprofitar aquesta tecnologia, hi ha la possibilitat d'estendre les finances corporatives més enllà dels límits de les ofertes tradicionals d'accions i deute", ha agregat.

El CSE ha llicenciat la tecnologia de la plataforma de Fonamental Interactions Inc., una empresa amb seu a Nova York que dissenya "productes de dispositius comercials de múltiples actius".

Mentrestant, l'operador canviari també ha signat un "memoràndum d'entesa" amb Kabuni, una empresa d'impressió 3-D en Columbia Britànica que planeja presentar un projecte davant la Comissió de Valors de Columbia Britànica (BCSC) per emetre tokens als inversors a través de tokens de valors. Si té èxit, Kabuni es convertirà en la primera companyia ser inclosa com a valor tokenitzat en la nova plataforma del CSE.

Noticias relacionadas

contador