criptomonedas oficiales 1024x768

La nova sèrie de Netflix El joc del calamar ("Squid Game") és una sensació mundial. Ara té la seva pròpia marca de criptomonedes que es va llançar amb un enorme augment de preus. El calamar (SQUID) cotitza a 2,22 dòlars, gairebé un 2.400% més a les últimes 24 hores, i la capitalització de mercat supera els 174 milions de dòlars.

Aquells interessats en participar han de tenir cura abans de llançar-se al comerç de la criptomoneda SQUID. CoinMarketCap ha emès una advertència, dient que ha rebut "múltiples informes" que els usuaris no poden vendre aquest token a Pancakeswap, un popular intercanvi descentralitzat, segons informa la CNBC.

La moneda, que va començar la seva prevenda el 20 d'octubre i aparentment "es va esgotar en 1 segon", segons el llibre blanc, s'uneix a una llista d'altres criptomonedes de paròdia que han estat testimonis de grans augments sense cap raó en particular, a part d'una bona publicitat. El token del calamar es va llançar com la moneda exclusiva del projecte Squid Game, una plataforma criptogràfica per guanyar diners. El torneig en línia, que es llança al novembre, imita les sis rondes de jocs que apareixen al seu programa de televisió homònim.

No obstant això, els jugadors hauran de pagar un preu preestablert en tokens de calamar per poder participar a cada joc, i algunes rondes també requereixen que els usuaris comprin un NFT personalitzat, disponible per a la venda al seu lloc web.

Noticias relacionadas

contador