criptomonedas bitcoin ethereum portada

Al Fòrum Mundial de Davos també es parla de criptomonedes. Scott Minerd, director d'inversions de Guggenheim, ha pronosticat un descens del preu del bitcoin (BTC) fins als 8.000 dòlars des dels nivells actuals. Durant una entrevista al Fòrum Econòmic Mundial de Davos amb la CNBC, Minerd s'ha recolzat en el recent moviment de caiguda de la cripto per sota dels 30.000 dòlars.

  • 64.195,36$
  • -3,82%
  • 3.150,33$
  • -3,29%

"Quan es trenca per sota dels 30.000 dòlars de manera consistent, el nivell dels 8.000 dòlars és el fons definitiu, així que crec que tenim molt més espai a la baixa, especialment amb la Fed sent restrictiva", ha comentat. El preu del bitcoin ha lluitat per pujar substancialment per sobre dels 30.000 dòlars des que va caure per sota d'aquesta marca al començament d'aquest mes.

La predicció causaria encara més dolor al bitcoin i al mercat de criptodivises, que ha perdut al voltant de 500.000 milions de dòlars de valor a l'últim mes. Només en els darrers 30 dies, el bitcoin ha baixat al voltant d'un 24%. A més, el CIO va dir que la majoria de les criptomonedes són escombraries, però que el bitcoin i l'ethereum (ETH) sobreviuran.

"La majoria d'aquestes monedes, no són monedes, són escombraries. No crec que haguem vist encara el jugador dominant en criptografia. Si estiguéssim aquí asseguts a la bombolla d'Internet, estaríem parlant que Yahoo i America Online eren els grans guanyadors. Tota la resta, no podríem dir si Amazon o Pets.com seria el guanyador. No crec que haguem tingut encara el prototip adequat per a les criptomonedes", ha afegit Minerd.

Noticias relacionadas

contador