goldman-sachs-est-sur-le-point-de-racheter-united-capital

El banc nord-americà, Goldman Sachs, ha anunciat la seva primera línia de préstecs recolzada pel bitcoin, segons la informació de CryptoPotato.

  • 427,57$
  • 1,79%

La mesura és un pas important per al banc d'inversió, ja que Wall Street continua adoptant els actius digitals. Segons un portaveu del banc, la línia de crèdit garantida presta diners en efectiu amb la garantia del bitcoin en poder del prestatari.

L'acord va ser interessant per a Goldman per la seva estructura i la gestió del risc en 24 hores. A més, permet als propietaris de criptomonedes rebre diners fiduciaris, com el dòlar, utilitzant les seves criptomonedes com a garantia, sent la primera vegada per al banc de Wall Street.

Aquest moviment és un altre senyal que els grans bancs s'estan acostant a les criptomonedes i ampliant els seus serveis per incorporar clients amb inversions en actius digitals. Goldman ja té un equip de criptoactius i va negociar les seves primeres opcions al comptat del bitcoin al mercat extraborsari (OTC) al març, convertint-se en el primer gran banc nord-americà a fer-ho.

Al començament d'aquest mes, Goldman va anunciar que planejava afegir a aquesta oferta opcions OTC de l'ethereum. Els analistes del banc han citat la propera "fusió" d'Ethereum i el pas a la prova d'apostes com a factors que afavoreixen la demanda d'aquest actiu.

Segons la directora global d'actius digitals de la divisió de gestió de patrimonis privats de Goldman Sachs, Mary Rich, el banc vol seguir Morgan Stanley oferint criptoinversions per als seus clients de capital privat.

El banc va passar de tenir una plataforma de comerç d'actius digitals a aturar-la anys més tard i és que en un cas particular del maig del 2020, el banc va dir que el bitcoin no és una classe d'actiu. No obstant això, alguns mesos després, Goldman va començar a canviar el seu to contractant un equip de recerca de criptomonedes, publicant diversos informes alcistes, predint un preu de 100 mil dòlars per a BTC, participant en rondes de finançament i, potser el més notable, sol·licitant un ETF del bitcoin.

Noticias relacionadas

contador