goldman-sachs-est-sur-le-point-de-racheter-united-capital

Goldman Sachs s'ha convertit en el primer gran banc nord-americà que ha fet una transacció d'opcions als mercats secundaris (OTC per les sigles en anglès) del bitcoin. Ho ha fet a través de la companyia de serveis financers Galaxy Digital, segons la informació de Decrypt.

  • 424,00$
  • 1,59%

Els contractes d'opcions són un producte derivat que comprèn transaccions de manera privada i, així, aposta pel preu futur del bitcoin en lloc de comprar el mateix actiu digital.

S'ha dut a terme a través de Galaxy Digital, una empresa d'inversió en criptomonedes amb seu a Nova York, dirigida pel multimilionari Mike Novogratz. Presenta una associació amb Goldman Sachs com a proveïdor de liquiditat per a la taula de negociació de futurs del bitcoin del banc d'inversió, que es va llançar l'any passat.

"Ens complau haver executat la nostra primera operació d'opcions de criptomonedes liquidades en efectiu amb Galaxy. Es tracta d'un avenç important en les nostres capacitats d'actius digitals i per a l'evolució més àmplia de la classe d'actius", ha anunciat Max Minton, director d'actius digitals de Goldman Sachs a la regió d'Àsia-Pacífic en un comunicat.

Per part seva, Damien Vanderwilt, copresident i cap de mercats globals de Galaxy Digital, afegeix: "Ens complau seguir enfortint la nostra relació amb Goldman i esperem que la transacció obri la porta a altres bancs que considerin les OTC com un conducte per negociar actius digitals".

L'interès de Goldman Sachs al món de les criptomonedes ha anat evolucionant al llarg dels anys. El comerç d'opcions al comptat és una forma extremadament popular d'invertir en què, en lloc que els operadors comprin i venguin actius digitals, compren i venen contractes que aposten pels preus dels actius.

Noticias relacionadas

contador