bolsillo bitcoin portada

El mercat dels actius digitals segueix sense atrevir-se a protagonitzar moviments significatius per al preu del bitcoin (BTC) o les 'altcoins', mentre els inversors esperen algun catalitzador significatiu que imprimeixi una mica d'acció als actius digitals. En aquest punt mort no falten els analistes que afirmen que la moneda criptogràfica està llesta per a trencar a l'alça per sobre de 30.000 dòlars. Els últims a llançar una aposta alcista sobre el preu del bitcoin són els analistes de JP Morgan. L'objectiu del banc d'inversió global per a la criptodivisa està un 28% per sobre del seu canvi actual (cotitza al voltant de 30.000 dòlars). JPMorgan també ha substituït el sector immobiliari per les criptodivises com la seva "classe d'actiu alternatiu preferit juntament amb els fons de cobertura".

  • 63.511,82$
  • -2,61%

En una nota publicada el dimecres, els estrategs del banc, entre els quals es troba Nikolaos Panigirtzoglou, van escriure que el seu objectiu de preu per al bitcoin es manté en 38.000 dòlars, "la qual cosa implica una important pujada dels actius digitals a partir d'aquí".

En el moment d'escriure aquest article, el bitcoin cotitza a 29.784 dòlars, amb una reculada del 2,4% en els últims set dies en els últims set dies i gairebé un 25% per sota del seu nivell de preus de fa 30 dies. L'estimació del valor raonable de JPMorgan per al bitcoin és gairebé un 28% més alta que el preu actual del BTC.

Els experts també assenyalen que la correcció del mercat de les criptomonedas del mes passat s'assembla més a una capitulació en relació amb els preus de gener/febrer. A futur, veuen alces per al bitcoin i el mercat de criptomonedas en general. Per tant, mantenen el seu preu objectiu teòric a llarg termini per a la criptodivisa en 150.000 dòlars.

A més, el banc d'inversió global veu ara a les criptodivises com la seva "classe d'actius alternatius preferits", substituint als béns immobles enmig de l'augment de les taxes hipotecàries.

Així mateix, JPMorgan detalla que la recent caiguda del mercat va perjudicar les criptodivises més que a altres inversions alternatives, incloses les immobiliàries i creuen que aquesta tendència suggereix que les monedes digitals tenen més espai per a recuperar-se. "Per tant, reemplacem els béns seents amb els actius digitals com la nostra classe d'actius alternatius preferits juntament amb els fons de cobertura", escriuen.

Els estrategs assenyalen que, si bé el dramàtic col·lapse de LLUNA i el UST d'inicis de maig ha afeblit el sentiment de molts criptoinversors, "hi havia pocs senyals fins ara que el finançament de capital de risc en el sector de les criptodivises s'estigui desaccelerant".

Casualment, la important signatura de capital de risc Andreessen Horowitz va anunciar el dimecres el llançament del seu nou fons de criptomonedes de 4.500 milions de dòlars.

Noticias relacionadas

contador