bitcoin etf (2)

Els productes d'inversió en actius digitals van rebre 288 milions de dòlars la setmana passada, xifra que eleva el total d'entrades des de començament d'any a un rècord de 8.700 milions de dòlars, un 30% més que el total del 2020. El rècord de la setmana anterior, després de la decisió de la SEC dels Estats Units de permetre un ETF de futurs del bitcoin, no es va repetir la setmana passada, amb només 53 milions de dòlars d'entrades en fons cotitzats amb seu als Estats Units, segons dades de CoinShares.

A l'última setmana d'octubre, el bitcoin va rebre la major part de les entrades, per un total de 269 milions de dòlars, xifra que eleva el total d'entrades a l'octubre a 2.000 milions de dòlars. Els productes d'inversió multiactius van registrar sortides per un total rècord de 23 milions de dòlars, xifra que suposa una ratxa de 3 setmanes de sortides.

L'ethereum va trencar la ratxa de tres setmanes de sequera amb entrades de 17 milions de dòlars la setmana passada, i les entrades des del començament d'any pugen a 1.000 milions de dòlars. El rendiment superior de les altcoins, en general, la setmana passada va fer que la quota de mercat d'ethereum tornés a pujar al 32%.

Altres altcoins van registrar entrades, sobretot solana, cardano i polkadot, amb un total de 15 milions de dòlars, 5 milions de dòlars i 6,2 milions de dòlars respectivament.

Els productes d'inversió multiactius van registrar sortides per un total rècord de 23 milions de dòlars, xifra que suposa una ratxa de 3 setmanes de sortides. Creiem que els inversors prefereixen actualment l'exposició a una sola línia i es tornen més exigents pel que fa a la seva exposició a les altcoins.

Noticias relacionadas

contador