celsius

Segons els procediments que s'han fet públics els darrers dies recollits per Bitcoinist, és possible que Celsius Network no tingui en compte els interessos dels seus usuaris. Els advocats de la fallida contractats per l'empresa de préstecs han començat a argumentar que els usuaris havien renunciat al seu dret legal sobre els fons quan els van dipositar a la plataforma.

Això va tenir lloc dilluns durant la primera audiència sobre la fallida, on els advocats de Celsius es van remetre a les condicions de servei dels comptes d'Earn i Borrow per donar suport a la seva afirmació.

Els advocats van argumentar que, atès que els usuaris havien acceptat les condicions de servei presentades per Celsius Network, havien atorgat a la plataforma el dret a fer el que volguessin amb les criptomonedes. Això incloïa la venda, ús o rehipotecació de les monedes dipositades.

Si finalment aquest argument és correcte, els més d'1,5 milions d'usuaris que han dipositat les seves criptodivises a Celsius tècnicament no tenen cap propietat. Es limita en gran mesura als comptes Earn i Borrow a causa de la redacció utilitzada als Termes de Servei.

Noticias relacionadas

contador