celsius 20220714141321

Celsius Network ha començat amb els plans per executar una reestructuració financera, segons informacions recents publicades i recollides per Be In Crypto. Una de les estratègies clau d'aquest pla és la mineria de bitcoin, ja que l'empresa planeja gastar 3,7 milions de dòlars en la construcció d'una nova instal·lació i 1,5 milions de dòlars més en duanes i aranzels per importar equips de mineria de bitcoin després de rebre ja l'aprovació del projecte.

Celsius ja compta amb una operació de mineria als Estats Units. Actualment opera més de 43.000 equips de mineria i segons el projecte planeja augmentar aquesta xifra fins als 112.000 per al segon trimestre del 2023.

Algunes de les informacions també mostren que els actius de Celsius van caure de 22.100 milions de dòlars fins als 4.300 milions de dòlars entre el 30 de març i el 14 de juliol, amb liquidacions de tercers per valor de gairebé 1.000 milions de dòlars. Assenyalen diverses mesures proactives que Celsius va prendre per salvaguardar i preservar els actius, entre les quals s'inclou la interrupció dels serveis als clients.

Pel que fa als propers passos, hi ha quatre punts clau a l'agenda. El primer és “preservar el valor mentre es negocia una operació de reestructuració integral amb les parts interessades”. El segon fa referència a les operacions de mineria de bitcoins per extreure BTC, que s'utilitzaran per finançar més mineria i fer créixer les seves possessions de bitcoin. Celsius també considera la venda d'actius i oportunitats d'inversió de tercers.

Finalment, es destaca un infame pla del Capítol 11 que diu: "Es proporcionarà als clients l'opció, a elecció dels clients, de recuperar els diners en efectiu amb un descompte o romandre-hi a llarg termini, maximitzar els rendiments per a les parts interessades, i reorganitzar el negoci de Celsius".

Noticias relacionadas

contador