criptomonedas oficiales 1024x768

L'organisme de control del Regne Unit anomenat Autoritat de Normes de Publicitat (ASA), va eliminar una tanda de set campanyes publicitàries relacionades amb les criptomonedes que donaven promoció a diverses de les principals empreses del sector.

El 15 de desembre, l'organisme encarregat de la supervisió de publicitat va emetre diverses resolucions sobre violacions d'anuncis que involucraven sis empreses relacionades amb els criptoactius, incloent-hi Coinbase, Kraken, eToro, Exmo, el corredor de criptomonedes Coinburp i la borsa de criptomonedes Luno.

"Monitoritzar els criptoactius, com a bitcoin, és una 'prioritat d'alerta vermella' …Molts anuncis no ho transmeten", ha indicat la BBC.

L'ASA va assenyalar recentment el seu objectiu quant a la publicitat de criptomonedes de donar-li una nova orientació. Aquests anuncis van ser “prohibits per aprofitar-se irresponsablement de la inexperiència dels consumidors i per no il·lustrar el risc de la inversió”, apunta Cointelegraph.

Coinbase va posar específicament una promoció "enganyosa" al seu anunci de pagament a Facebook el juliol de 2021, incloent-hi un text que afirmava que "cinc lliures al bitcoin el 2010 valdrien més de 100.000 lliures el gener de 2021". Per a l'organisme, l'anunci donava a entendre que hi hauria un augment similar garantit en el valor de bitcoin durant la propera dècada.

Noticias relacionadas

contador