bitcoin 20220614171417

El preu del bitcoin es manté amb pocs canvis aquest dilluns, amb el preu en clara consolidació i sense atrevir-se a assaltar amb decisió la marca dels 20.000 dòlars, on les pujades s'han vist rebutjades dues vegades a la setmana passada. Els experts creuen que mentre no superi aquesta marca de manera clara i, és més, fins que no superi els 22.500 dòlars, seguirà el moviment lateral per a la més operada de les monedes digitals.

  • 70.652,62$
  • 1,45%

Actualment el preu cotitza per sota dels 19.400 dòlars i de la mitjana mòbil simple de 100 hores. Analistes tècnics avisen que el parell podria començar una nova caiguda, si es produeix un moviment definitiu per sota del suport de 18.500 dòlars.

“Des d'un punt de vista tècnic, se segueixen respectant els nivells clau dins del rang 17.500–22.500 dòlars”, escriu Javier Molina, analista d'eToro en un informe. “Perdre els 17.500 dòlars suposaria anar a cercar els 13.500 dòlars. Per sobre, els 22.500 dòlars són la resistència que cal batre. Des d'un nivell de sentiment, seguim en territori de por extrema, però, sense entrar a sobrevenda”, afegeix.

L'ethereum presenta un comportament similar, amb diversos intents a la setmana passada d'enfilar-se per sobre dels 1.350 dòlars, però sense aconseguir-ho. Actualment, el preu de l'altcoin principal batalla amb els 1.300 dòlars.

La majoria de les principals altcoins deixen caigudes durant les últimes 24 hores i la capitalització total s'assenta per sota dels 930.000 milions de dòlars.

Aquest comportament evidencia que persisteix la manca d'interès en els actius de risc, causada per les notícies financeres depriments dels mercats. Des que la Reserva Federal dels EUA (Fed) va pujar els tipus d'interès per combatre l'altíssima inflació al llarg de l'any, la gana dels inversors en criptodivises ha disminuït, de la mà de les caigudes a les borses mundials, especialment a Wall Street.

Tot i això, nombrosos experts destaquen que les 'criptos' han enviat senyals de resistència en un moment en què els índexs de la Borsa de Nova York s'estan comportant especialment malament. Tot i això, també indiquen que el comportament que exhibeixen les monedes digitals és clàssic als mercats baixistes i no se n'esperen moviments a l'alça significatius.

contador