billmiller

El multimilionari Bill Miller, gestor de fons i veritable alcista del bitcoin, està tan entusiasmat amb aquesta moneda que les seves inversions relacionades amb la criptomoneda representen ara el 50% del seu patrimoni personal, segons va revelar en una entrevista en vídeo amb WealthTrack que recull Coindesk.

Miller ja havia fortament invertit en el bitcoin en els fons que gestionava, però la seva revelació sobre la seva cartera personal és nova.

Ell mateix va dir que va començar a comprar bitcoins a uns 200 dòlars el 2014 després d'escoltar una xerrada de Wences Casares, conegut com el "Pacient Zero" del bitcoin per introduir-lo als cercles de Silicon Valley, a la conferència anual de mitjans i tecnologia de Sun Valley.

Amb el temps va comprar una mica més de bitcoins i va parar fins a l'any passat, quan el preu va aconseguir nous màxims i després va començar a caure bruscament, i va pensar que era un bon moment per comprar a la caiguda. Miller va començar a comprar de nou als 30.000 dòlars, des del màxim d'una mica menys de 69.000 dòlars, raonant que hi havia molta més gent que l'utilitzava.

Ha assenyalat que una part de les seves inversions personals en el bitcoin estaven en empreses vinculades estretament al seu preu, com la minera del bitcoin Stronghold Digital (SDIG) i l'empresa de programari MicroStrategy (MSTR), que té milers de milions de dòlars en bitcoin al seu balanç.

El multimilionari ha assenyalat que considera el bitcoin com a "or digital" amb un subministrament estrictament limitat i que només recentment s'ha permès anomenar-se "bou del bitcoin" en lloc de només "observador del bitcoin", perquè creu que ara s'ha convertit en una tecnologia que canvia el joc.

Noticias relacionadas

contador