tesla va accepter le dogecoin comme moyen de paiement dit elon musk

El dogecoin es desmarca aquest dimecres de les caigudes generalitzades al mercat de les criptomonedes, al so de les recents declaracions de diversos membres de la Reserva Federal dels EUA, i segueix amb el seu avenç de les últimes jornades. El criptomeme puja un 6% addicional en 24 hores, fins a acumular guanys del 14% en els darrers set dies.

Amb tot, dimecres corregeix el ral·li després de tocar màxims de dos mesos i mig dimarts, per sobre dels 0,17 dòlars. Els fanàtics de la moneda inspirada en el 'meme' d'un gos de la raça shiba inu segueixen celebrant la compra del 9% de Twitter per part del fundador de Tesla, Elon Musk i s'han llançat a especular sobre més vincles entre la criptodivisa, de la qual Musk és un ferm defensor, i la xarxa social de microblogging.

El conseller delegat de Tesla i Spacex, s'ha unit a la junta directiva de Twitter i ha promès "realitzar millores significatives" a la plataforma de mitjans socials. Alguns dels canvis que barreja són afegir un botó d'edició i solucionar la proliferació dels bots d'spam de criptomonedes, que considera el "problema més molest de Twitter".

Noticias relacionadas

contador