dogecoin portada

El creador de la memecoin més popular de la indústria de les criptomonedes -Billy Markus- ha compartit amb els seus subscriptors de Twitter un senyal de mercat baixista en aquests actius que podria considerar-se força inusual i irònic. Es tracta de la repetició del mantra: “Jo estic en això per la tecnologia” que els inversors, desenvolupadors i altres participants de la criptoindústria repeteixen incansablement després de cada correcció en profunditat.

Els inversors i els operadors a llarg termini que acaben patint grans pèrdues tendeixen a justificar el manteniment de les seves prolongades posicions no rendibles dient que la seva anàlisi es basa en el valor fonamental dels projectes en què han invertit, destaquen des de U. Today.

El creador del dogecoin va reaccionar posteriorment al popular meme amb el famós polític nord-americà Bernie Sanders. El meme mostra una gran espelma vermella que reflecteix una gran caiguda al mercat i la frase "I am once again in for the tech" ("estic una vegada més en això per la tecnologia").

La primera difusió de la famosa frase va tenir lloc cap al 2018, quan el bitcoin i altres criptodivises van perdre fins al 80% del seu valor a causa de l'esclat de la bombolla d'aquell moment, com nombrosos experts van denominar la correcció.

Noticias relacionadas

contador