ep hombre con la bandera lgtbi en la manifestacion del orgullo en palma
EUROPA PRESS - Archivo

El col·lectiu LGTBI+ ja té la seva criptodivisa. La maricoin és un projecte nascut al barri madrileny de Chueca que neix per i per al col·lectiu i que començarà a funcionar a partir del 31 de desembre, segons informa Emprenedores. També entra a formar part del programa d'acceleració d'Algorand Miami Accelerator.

Serà a partir del proper 31 de desembre quan a 25 establiments de barris com Chueca (Madrid), Maspalomas (Gran Canària), Eivissa o Barcelona, ​​es podrà pagar les seves consumicions amb maricoins, informa Emprenedores.

Un projecte que neix a Madrid amb la intenció de convertir-se en la criptomoneda d'ús corrent al col·lectiu de tot el món. "Ja existeix una llista d'espera per obtenir maricoins amb prima abans que cotitzi la moneda al qual es pot accedir a través de la direcció", afirmen els impulsors del projecte.

El mercat on vol arribar la maricoin és immens tenint en compte que el que es coneix com la 'pink economy' s'ha convertit en un fenomen socioeconòmic que mou 5 bilions de dòlars anuals a tot el món.

Aquesta idea original de criptomoneda correspon a Juan Belmonte, més conegut a l'ambient com Juan por Dios, el nom de la cadena de perruqueries que regenta. A ell s'han unit en aquest projecte un grup de 25 empresaris més dels barris de Chueca i Malasaña, informa Emprenedores.

Serà el primer mes de l'any 2022 quan es faci una única emissió de 250 milions de dòlars en maricoins, equivalent la suma de 50 en el valor equivalent a 1 euro. Seguint la dinàmica del bitcoin, l'emissió serà limitada, és a dir, no se'n tornaran a emetre més i la seva sortida al mercat s'anirà seqüenciant a mesura que evolucioni la demanda. Un cop alliberats tots al mercat, l'única forma d'adquirir-los serà comprar-los als seus posseïdors al preu que s'estipuli en aquell moment.

Noticias relacionadas

contador