binance foto

Binance Labs, la unitat de capital risc i incubació de Binance, ha completat una ronda de finançament de 500 milions de dòlars.

Segons diverses fonts, dimecres 1 de juny, els fons es van reunir a partir d'una llista d'inversors institucionals líders a nivell mundial, entre els quals hi ha Breyer Capital, DST Global Partners, així com grans patrimonis privats, oficines familiars i corporacions que van contribuir al fons com a socis limitats.

Segons Changpeng Zhao, Fundador i CEO de Binance, "L'objectiu del fons d'inversió acabat de tancar és descobrir i donar suport a projectes i fundadors amb el potencial de construir i liderar Web3 a través de DeFi, NFT, jocs, Metavers, social, i més.”

El fons és l'últim d'una sèrie de rondes de Binance destinades a fer un salt en la construcció i l'adopció d'actius digitals.

A través de la incubació, l'empresa descobreix i finança projectes joves, però prometedors, ja que cerca crear una connexió entre els valors, les persones i les economies a través de la Web 3.

Un cop seleccionats els projectes, els que tenen èxit reben un fons de risc en l'etapa inicial abans d'obtenir un altre fons d'inversió a l'etapa final per continuar amb les seves activitats per si mateixos. Segons Binance Labs, la inversió de 500 milions de dòlars s'utilitzarà per finançar projectes seleccionats a les tres etapes.

Binance, que és l'intercanvi més gran del món per volum negociat, ha estat actiu a l'escena del capital de risc recaptant milers de milions de dòlars per a més de 100 projectes de més de 25 països des del 2018 a través del seu braç VC. Alguns dels projectes més notables sota les ales de la companyia inclouen Axie Infinity, Dune Analytics, Polygon, Optimism i The Sandbox.

Noticias relacionadas

contador