terra luna

Binance ha anunciat aquest divendres que suspèn el comerç de LUNA (Terra) i UST després de l'enfonsament que han viscut aquesta darrera setmana, portant-los a deixar enrere els nivells dels 0,10 dòlars.

"A causa de les restriccions de mida de tick existents dels contractes perpetus de LUNA i UST, Binance prendrà algunes mesures de precaució", anunciava la plataforma al seu perfil oficial de Twitter.

Posteriorment, en un comunicat, Binance afirmava que si LUNA baixa per sota dels 0,005 USDT, procedirà a eliminar els contractes de la llista. "Binance llançarà contractes perpetus de LUNABUSD el 12 de maig de 2022 a les 15:00 (UTC) amb una mida de tick de 0,00001. Els contractes de futurs de LUNA amb marge de BUSD utilitzen BUSD com a garantia. Els usuaris poden seleccionar entre un palanquejament d'1-8x", afegien.

Finalment, la plataforma anunciava divendres matí la suspensió final de la negociació de LUNA i UST, destacant que els retiraments per a les dues criptomonedes s'obriran quan s'estabilitzi la xarxa.

LUNA ha signat la seva acta de defunció en caure el preu a menys de 0,1 dòlars (0,076 en el moment d'escriure) i perdre posicions al rànquing de monedes per capitalització de mercat. Ja no és ni al top 200 de CoinMarketCap.

Noticias relacionadas

contador