1588579971 bitcoin halving stormgain1

El bitcoin segueix anant a la seva. La criptodivisa per excel·lència ja albira els 17.000 dòlars i, segons l'analista de Bolsamanía, J.M. Rodríguez, no té cap obstacle fins que no superi els 20.000 dòlars, xifra a partir de la qual entraria en pujada lliure absoluta.

"A principis d'agost, després de la superació de la important resistència dels $10.500, advertíem de la confirmació d'un 'cap i espatlles' invertit amb objectiu als màxims històrics", recorda Rodríguez a la seva última anàlisi.

"Per descomptat que hi haurà correccions, i algunes importants, però l'important és que ja no hi ha cap resistència fins als $20.000 del comptat, que es corresponen amb els $20.650 del futur", postil·la. "I per damunt es col·locaria en pujada lliure absoluta. I ja sabem com les gasta el bitcoin quan comença a pujar", conclou Rodríguez.

No li falten factors positius per prolongar el ral·li. Si fa poc era l'elecció de Joe Biden que posava fi a la incertesa als EUA, ara són els avanços de les candidates a convertir-se en la vacuna contra el coronavirus allò que justifica aquest avanç imparable.

Noticias relacionadas

contador