imagen1 bitcoin min

El bitcoin s'oblida de la ratxa positiva que ha protagonitzat aquests últims dies i no aconsegueix pujar per sobre dels 24.000 dòlars després de baixar per cinquè dia de les últimes sis sessions de negociació. Per part seva, des que va tocar fons a mitjans de juny, l'ether ha superat enormement el bitcoin.

Després d'assolir momentàniament els 25.000 dòlars, el bitcoin es va acomiadar d'aquest nivell, fins i tot ha perdut els 24.000 dòlars. Ara mateix, l'actiu cotitza a la zona dels 23.000 dòlars, un nivell que també ha arribat a perdre per moments.

Els inversors aprecien senyals mixtes dels funcionaris de la Reserva Federal dels Estats Units (Fed) sobre el ritme potencial d'augment dels tipus d'interès. De fet, les criptomonedes han estat colpejades aquest any quan l'organisme va elevar els tipus enmig de lectures d'inflació elevades.

Des de començament d'aquesta setmana, el bitcoin ha caigut al voltant d'un 3%, un moviment permissible ateses les circumstàncies del mercat baixista dels últims mesos.

Tant bitcoin com ether encara estan més del 60% per sota dels seus màxims històrics, que es van assolir al novembre, com a resultat d'una caiguda al criptomercat aquest any. I han baixat aproximadament un 50% des del començament d'any. Tot i això, des que va tocar fons a mitjans de juny, l'ether ha superat enormement el bitcoin.

Tot i això, les dues criptomonedes es troben fora dels seus pitjors nivells, registrats a mitjans de juny, enmig d'un optimisme que la inflació pot estar arribant al punt màxim. El bitcoin va assolir un mínim de 17.601 dòlars el 19 de juny i ha pujat al voltant del 31% des d'aleshores, mentre que l'ether també va assolir el mínim el mateix dia, als 880,93 dòlars, però ha pujat un 106% des d'aleshores.

Noticias relacionadas

contador