ethereum cripto

La tan esperada actualització podria ser molt avantatjosa per als intercanvis de criptodivises, encara que els comerciants al detall podrien estar esperant beneficiar-se d'un possible augment en el preu d'ETH tan aviat com es produeixi, segons ha declarat l'empresa de Wall Street, JP Morgan i ha recollit Bitcoinist.

Segons l'analista de JPMorgan, Kenneth Worthington, Coinbase es "beneficiaria significativament" de la tan esperada actualització de la cadena de blocs d'ethereum del 15 d'agost.

Segons un informe de StreetInsider del 17 d'agost recollit per Bitcoinist, l'analista afirma que la plataforma d'intercanvi de criptodivises ha pres recentment mesures significatives "per maximitzar el valor de les apostes d'ETH per als seus clients", cosa que Worthington argumenta que podria conduir a una generació d'ingressos més gran per a Coinbase.

"Veiem l'oportunitat d'ingressos per estaques més gran que l'oportunitat d'ingressos, ja que esperem que els clients d'estaques institucionals contribueixin significativament als ingressos per estaques d'ETH, però molt menys per als clients institucionals. La major part de l'economia segueix corresponent als detallistes", va expressar l'analista.

Noticias relacionadas

contador