1619688825 criptomonedas bitcoin

Les recents caigudes en el bitcoin, que cotitza més d'un 30% per sota del seu màxim històric de mitjans d'abril al voltant dels 65.000 dòlars, mantindran la creació de Satoshi Nakamoto "sota pressió" durant diverses setmanes, assegura el famós inversor en monedes digitals Michael Novogratz, conseller delegat de Galaxy Digital. Per l'expert, la conformació a la baixa del recent moviment en rang que havia desplegat el bitcoin augura que s'obre un nou període de consolidació fins a mitjans o finals de juny.

"Crec que anem a consolidar durant un temps, de quatre a sis setmanes", ha assegurat Novogratz, en declaracions a Bloomberg, i ha assenyalat que un rang de preus de 40.000 a 50.000 dòlars és un valor "just". No obstant això, el bitcoin hauria d'acabar l'any a l'alça fins i tot després de la recent caiguda, ha dit Novogratz.

La forta caiguda del preu es va produir després d'una sèrie de tuits del conseller delegat de Tesla, Elon Musk, als quals inicialment no va negar rotundament que la seva empresa de cotxes elèctrics hagués venut o podria vendre aviat totes les seves posicions de més de 1.500 milions de dòlars en el bitcoin. Més tard, va aclarir que Tesla no s'havia desfet de les seves bitcoins.

Amb el bitcoin encara a un preu molt més alt que a l'últim mercat alcista, "es necessiten majors entrades de capital per impulsar una recuperació completa del preu", segons un informe de Glassnode.

Al respecte, Novogratz creu que "el proper catalitzador dels preus serà l'aprovació d'un fons cotitzat (ETF per les sigles en anglès)", i que la Comissió de Valors dels EUA podria aprovar un fons cotitzat en borsa del bitcoin al final d'aquest any o a principis del pròxim.

Noticias relacionadas

contador