nueva bitcoin portada

Goldman Sachs Group ha reiniciat la seva taula de negociació de moneda digital i començarà a negociar futurs de bitcoin i futurs no entregables per a clients a partir de la setmana que ve, segons informa Reuters. A la calor d'aquesta informació, el preu de la més operada de les divises de xifrat amplia aquest dimarts les seves pujades de dilluns des del mínim a prop dels 43.000 dòlars diumenge i torna a fixar-se en els 50.000 dòlars, que actuen ara com a resistència de curt termini.

La capitalització total del mercat també se situa per sobre dels 1,5 bilions amb alces a prop de 5% en algunes 'altcoins' com l'ethereum, que recupera els 1.500 dòlars, enmig d'un clima positiu davant la certesa dels analistes que "les correccions dels últims dies no signifiquen res, són simples ajustos (fases de reacció) dins d'una impecable tendència alcista de fons, o primària", destaca José María Rodríguez, expert de Bolsamanía.

Això mateix deuen pensar des de Goldman Sachs, ja que, a més de la taula de negociació, el banc d'inversió està explorant altres activitats dins del sector d'actius digitals, que també inclou projectes relacionats amb la tecnologia cadena de blocs i les monedes digitals dels bancs centrals, informa l'agència de notícies.

Com a part d'aquest treball, el banc també està explorant el potencial d'un fons negociat en borsa de bitcoin i ha emès una sol·licitud d'informació per explorar la custòdia d'actius digitals.

Goldman va crear per primera vegada una taula de moneda digital el 2018, just quan el preu del bitcoin estava caient des dels seus màxims històrics, silenciant l'interès dels inversors per les monedes digitals. El reinici de la taula d'operacions es produeix enmig del creixent interès de les institucions pel bitcoin, que s'ha disparat més d'un 470% durant l'últim any.

La major moneda digital de mercat és vista pels inversors i algunes empreses com una cobertura contra la inflació a mesura que els governs i els bancs centrals obren les aixetes dels estímuls, però la seva elevada volatilitat manté molts participants de mercat després de la barrera. No obstant això, els fons cotitzats o els contractes de futurs són una bona alternativa per a molts inversors.

Noticias relacionadas

contador