bitcoin 20201117071740

El bitcoin corregeix aquest dilluns la seva recent pujada fins a les portes dels 50.000 dòlars del cap de setmana i deixa caigudes de més del 4% fins prop de 47.000 dòlars, enmig d'una reculada generalitzada de les 'altcoins' que es repleguen fins a un 5% en el cas del ethereum. La capitalització total del mercat supera els 1,4 bilions de dòlars.

La depreciació de les 'altcoins' va començar just quan la creació de Satoshi Nakamoto marcava nous màxims històrics el dia de Sant Valentí en 49.900 dòlars. Hi ha dues raons principals per les quals el mercat de *altcoins va retrocedir malgrat la força de la criptodivisa dominant.

En primer lloc, quan el preu del bitcoin va aconseguir un nou rècord, va absorbir la major part del volum del mercat de criptomonedes. Això, naturalment, va fer que el mercat s'inclinés cap al bitcoin, contribuint a la reculada de la resta d'actius. En segon lloc, l'ethereum, que sol liderar l'impuls del mercat de altcoins, va caure bruscament enfront del bitcoin.

En els últims set dies, la*criptodivisa reina s'ha disparat fins a acariciar l'objectiu de pujades de curt termini del consens de mercat, des que dilluns passat Tesla donés a conèixer que havia comprat 1.500 milions de dòlars en bitcoin per a "tenir més flexibilitat per a diversificar i maximitzar el rendiment del nostre efectiu", segons una presentació davant la SEC. després, altres empreses com Bank of Nova York o Mastercard han seguit donant suport a la cripto.

Noticias relacionadas

contador