coinbasecb1

Coinbase, la plataforma de compravenda de criptomonedes més gran s'ha convertit en la primera empresa centrada en les criptodivises que s'inclou a la llista Fortune 500. Coinbase ocupa el segon lloc quant a creixement d'ingressos entre les empreses de la llista, amb un 514 %, només darrere de Moderna.

  • 223,99$
  • -0,17%

La plataforma va obtenir uns ingressos de 7.800 milions de dòlars a l'any fiscal 2021, ocupant el lloc 437 de la llista. Tot i això en el pla de creixement dels ingressos, Coinbase, amb gairebé un 514%, només va quedar per darrere de Moderna (gairebé un 2.200%) entre les 500 principals empreses. Els ingressos de Coinbase procedeixen majoritàriament de les comissions de negociació.

Tant Coinbase com Moderna es troben entre les empreses que "van prosperar en les estranyes circumstàncies de la COVID", va assenyalar la redactora en cap de Fortune, Alyson Shontell.

La creixent popularitat de les criptomonedes va ser un dels desencadenants de l'èxit de Coinbase. Abans que la capitalització total del mercat de les criptodivises superés els 3 bilions de dòlars al novembre, Coinbase es va promocionar com a destinació per invertir en actius digitals a tot arreu, des de l'NBA fins al món dels esports electrònics.

En un curt període de temps el bitcoin ha assolit el seu preu més baix des que Coinbase va sortir a borsa l'abril del 2021, per la qual cosa la companyia n'està sentint el pes. Les accions han caigut més del 80% des del màxim del mercat del novembre, mentre que els ingressos del primer trimestre van registrar menys de la meitat de la suma del trimestre anterior.

Els usuaris que fan transaccions mensuals també van caure en més de 2 milions durant aquest temps.

Noticias relacionadas

contador